Hun har været vært på ‘Go’ Morgen P3’ og ‘Tværs’. Men i august sagde den populære radiovært Line Kirsten Nikolajsen sit job op på DR. 

Baggrunden var, at hun tidligere i år blev hun ramt af en hjernerystelse og siden blev sygemeldt med stress. Nu er hun tilbage i et nyt job:

»Det går bedre. Meget bedre. Jeg har lige i dag haft min første fulde arbejdsdag,« fortalte hun, da hun onsdag aften dukkede op til premiere på den nye danske film ‘Hygge’.

Line Kirsten Nikolajsen har fået arbejde på Aller, hvor hun som det første skal lave en podcast om ‘Moderskab’.

Line Kirsten Nikolajsen, radio/podcast-vært på P3.
Line Kirsten Nikolajsen, radio/podcast-vært på P3. Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere

Om sin første hele arbejdsdag efter sygemeldingen, sagde hun:

»Det er dejligt, at jeg kan det igen – uden at smelte helt. Ikke at jeg kan det alle dagene endnu, men små skridt frem,« sagde hun og indrømmede:

»Det var første gang i lang tid, at jeg sad i studiet og syntes, at jeg kunne finde ud af det igen. Det sker jo også, når man er syg med stress, at det går ud over selvtilliden. Man tror ikke, at man kan noget.«

Derfor havde Line Kirsten Nikolajsen også lige været hjemme og 'ligge fladt' og kramme sin datter, inden hun onsdag aften var klar til at gå til premiere.

Da hun efter små otte år på DR i august sagde op, skrev den 31-årige radiovært på Instagram:

»Det føles skræmmende, lettende, rigtigt og spændende.«

Onsdag aften satte hun lidt flere ord på, hvorfor hun afbrød samarbejdet med DR:

»Jeg havde sindssygt meget lyst til, at der skulle ske noget nyt – så vores veje skulle skilles, hvis vi begge to skulle have lov at vokse,« sagde hun og indrømmede grinede, at det lød som om, hun har brudt med en gammel kæreste.