Publikum vidste ikke, hvad de skulle se.

Tirsdag formiddag havde Østre Gasværk Teater i København inviteret publikum til lancering af en ny forestilling, og i indbydelsen lød det, at man ville møde en verdensstjerne.

Og pludselig stod han der.

Det 72-årige britiske musikikon Sting, der i sommer optrådte på Heartland festival på Fyn, var tirsdag tilbage på dansk jord, hvor han præsenterede sin musical 'The Last Ship', der kommer i en dansk version i 2025.

Sting tirsdag eftermiddag på Østre Gasværk.
Sting tirsdag eftermiddag på Østre Gasværk. Foto: Anthon Unger
Vis mere

Sting spillede blandt andet et par numre fra sin musical, der er inspireret af hans opvækst i den lille nordøstengelske havneby Wallsend – og selvom han tidligere selv har medvirket i musicalen, får det denne gang et dansk hold på scenen.

Østre Gasværk Teater lancerede tidligere i år deres såkaldte 'Musikteaterlandshold', der består af professionelle musikere, der alle mestrer flere instrumenter på højt niveau.

Stings musical er baseret på hans barndom i en engelsk havneby.
Stings musical er baseret på hans barndom i en engelsk havneby. Foto: Anthon Unger
Vis mere

De vil spille en central rolle i fortolkningen af Stings sange, og derudover holder man den 19. og 20. december åben audition på teatret til en lang række roller.

'The Last Ship' får premiere på Østre Gasværk Teater den 7. marts 2025 og vil siden også blive sat op i Musikhuset i Aarhus fra den 9. maj samme år.