Petra Nagel afslørede torsdag, at hun og kæresten, Asbjørn Munk, venter sig en lille ny til familieflokken.

Forud for EchoPrisen satte tv-værten lidt flere ord på, hvordan graviditetens første tid har været.

»Jeg har det godt. Nu. Nu er jeg ovre de første tre måneder, så jeg har ikke lige så meget kvalme mere, og lige så meget ubehag ved at være til. Nu har det ligesom lagt sig,« fortæller hun.

Faktisk var det i Mexico, under optagelserne til den kommende sæson af 'Bachelorette', som Petra Nagel er vært på, at hun pludseligt så sig nødsaget til at tage en graviditetstest.

»Jeg fandt faktisk ud af, at jeg var gravid lige inden en roseceremoni, hvor jeg tænkte jeg lige måtte tage en test, fordi jeg var gået over tid,« fortæller den 38-årige vært.

Og selvom det kan lyde ulideligt, at mikse graviditetskvalme med varmere himmelstrøg, gik hun heldigvis fri fra de store gener under optagelserne.

»Lige der kunne jeg ikke mærke noget, det var først, da jeg kom hjem, at kvalmen kom.«

Petra Nagel og Asbjørn Munk er i forvejen forældre til Pelle på fem år og toårige Rosa – og det lå da heller ikke i nødvendigvis i kortene, at familien skulle forøges lige nu.

»Vi var jo bevidste om, at man jo godt kan blive gravid, hvis man ikke gør en ihærdig indsats for ikke at blive det, men det skulle ikke have været lige nu. Men nu blev det,« fortæller Petra Nagel og fortsætter:

»Jeg bliver 39, så det var sådan: okay, så gør jeg det', og jeg er meget taknemmelig for, at det overhovedet kan lade sig gøre.«