Skuespiller Peter Mygind er kommet noget hovedkulds ind i det nye år.

Under tennistræning torsdag formiddag på holdet ‘Never to late’ i idrætsforeningen HIK i Hellerup gik det helt galt, da han forsøgte at løbe en svær bold op.

Det fremgår af et opslag på Instagram fra den 60-årige skuespiller.

»Jeg er kommet sindssygt skævt ind i det nye år. Jeg prøver med opslaget at sende et signal ud i universet om, at det ikke er alle bolde, man skal løbe efter,« siger han til B.T. og tilføjer:

»Man skal lære at tænke sig om. Jeg tænkte mig simpelthen ikke om. Jeg prøvede at nå en bold, som var fysisk umulig at nå. Holger Rune havde ikke nået den bold.«

I forsøget på at nå den lille gule bold faldt Peter Mygind med hovedet først ned i sin egen ketcher.

Det gør man ikke ustraffet.

»Der væltede blod ud fra min næse. Jeg er på blodfortyndende medicin, fordi jeg har haft blodpropper, så jeg bløder voldsomt, bare jeg får en ridse i panden, så der var meget blod,” siger Peter Mygind.

Foto: Privat foto
Vis mere

På Akutafdelingen på Gentofte Hospital blev han lappet sammen med seks sting hen over næseryggen, og i næste uge får han svar på, om næsen er brækket. 

Desuden har han forstrakt sit ene baglår og fået et hårdt slag på den ene skulder, da han faldt. 

»Jeg tror, at jeg er faldet på verdens mest uheldige måde nogensinde i tennis. Heldigvis har jeg ikke optagelser i øjeblikket. Det her havde sminken ikke kunnet klare. Så var optagelserne blevet aflyst,«siger Peter Mygind.

Han fortæller, at resten af januar skal gå med at komme sig. Derefter venter muligvis et projekt i Tyskland og optagelser til en ny dansk serie, som han ikke må sige noget om.