»På mandag har jeg det bedre.«

Sådan lød det først kryptisk fra Pelle Hvenegaard, da han torsdag var mødt op på den røde løber til årets Cirkusrevyen på Bakken.

Det var dog ikke skrantende helbred, som gjorde, at den tidligere tv-vært havde det 'dårligt'. Det var derimod en køkkenbordplade.

»Det lyder mystisk, men det er, fordi vi i morgen får leveret bordplade. Vi har været i gang med at lave nyt køkken i tre måneder. Så tre måneder uden køkken, men på mandag kommer VVS'eren og slår det hele til. Så jeg er lidt træt af fastfood og af at gå og lave det.«

Familien fik dog også udnyttet de fire uger, som det nye køkkengulv skulle bruge på at tørre. Det skete med en tur til Maldiverne og Sri Lanka.

»Så jeg klager ikke,« slog han fast.

Pelle Hvenegaard blev allerede et kendt ansigt som 11-årig, hvor han var med i 'Pelle Erobreren'.

Som voksen er der dog nok især mange, der vil huske ham fra værtsrollen på 'Dagens Mand' på TV 2. Et program, som han selv sidenhen har kaldt for utiltalende.

I dag har han udvidet cv'et med titler som podcaster, foredragsholder og forfatter til blandt andet bogen 'Kære Zoe Ukhona', som er fortællingen om Pelle og Caroline Hvenegaards mangeårige kamp for at blive forældre, indtil de til sidst kunne adoptere datteren Zoe Ukhona.