Tobias Rahim skal måske snart være en 'Stor mand' uden for Danmarks grænser.

Nu har mediet The New York Times i hvert fald vist interesse for den 34-årige, to meter høje stjernekomet.

I et interview og reportage fra hans koncert i Royal Arena i begyndelsen af april åbner Tobias Rahim op for muligheden for, at dansk pop sagtens kunne være det nye store.

Og med sine sange som 'Når Mænd Græder', der handler om mænds følsomhed, har han gjort sig bemærket i det store udland som en potentiel moderne popstjerne.

Flere fans verden rundt er blevet vant til at lytte til musik på fremmedsprog. Koreanske popgrupper som 'Blackpink', spanske sangere som 'Rosalía' er blevet hverdagskost for mange.

Så måske vil amerikanske fans have lettere ved at vænne sig til den berømte 'kartoffel i munden' og de danske 'Æ', 'Ø' og 'Å' i fremtiden.

»Energifeltet er meget stærkt her,« siger Tobias Rahim om den danske popscene og fortsætter:

»Hvert et sprog, der konverteres til musik, kan være supersmukt.«

Dog skal danske fans ikke være bange for, at Tobias Rahim løber hjemmefra i Danmark og ud i det store udland lige med det samme.

»Jeg elsker verden, og jeg føler en stærk trang til at interagere med den. Men jeg elsker også at lave musik her,« siger Tobias Rahim om Danmark.

Tobias Rahim skal spille på Orange scene på Roskilde Festival. Det er hans første gang på den helt store scene på festivalen. Sidste år måtte han tage til takke med den mellemstore Arena.