Musikeren Bro har lavet en overraskende tilføjelse til sit cv.

Den populære musiker, der blandt andet har lavet hits som 'Skør', 'Døgnrytme', og megahittet 'Sydpå', bruger nemlig nu det meste af sin tid i en varevogn, i stedet for i en tourbus.

Han har siden februar i år arbejdet som installatør for firmaet JAMO-sikring, der er specialiseret i at installere alarmsystemer.

Selvom det kan lyde som om, der er langt fra det vilde liv som musiker, til den faste tilværelse som elektriker, er det en af de bedste beslutninger, han nogensinde har taget – at bruge hverdagen med skruetrækker og knibtang, i stedet for med keyboard.

Det fortæller Bro, med det borgerlige navn Kevin Andreasen, til B.T.

»Jeg var træt af at gå hjemme hver dag og bare vente på, at jeg skulle ud og spille i weekenden. Jeg havde brug for at få noget struktur og komme ud og se nogle mennesker,« fortæller han.

Sangeren, der fik sit store gennembrud, da sangen 'Sydpå,' blev kendingsmelodi til Paradise Hotel i 2018, fortæller, at han tidligere har haft forskellige former for manuelt arbejde. Men arbejdet som alarminstallatør er noget helt særligt for ham.

»Der er et fantastisk kammeratskab, der gør det fedt at komme på arbejde. Man kan sammenligne det med et fodboldhold. Når min alarm ringer klokken seks om morgenen, springer jeg op af sengen, og glæder mig til at møde ind,« fortæller han.

Det fik omtale i flere medier, at den berømte musiker gik konkurs i 2022. Men Kevin Andreasen understreger over for B.T., at hans karrierespring intet har at gøre med økonomi.

»Jeg fik angst af at sidde derhjemme hver dag. Det har fjernet min angst, at jeg kommer op hver dag og kommer ud blandt mennesker. Det er derfor, jeg gør det,« fortæller han.

Har dit nye job slet ikke noget at gøre med, at du mangler penge?

»Det har ingenting med det at gøre overhovedet. Hvis jeg ikke kunne lide det, ville jeg ikke gøre det. Det har intet at gøre med min privatøkonomi. Jeg kan ikke stå her og sige, hvad jeg tjener, men det har intet med det at gøre,«

Så du ville godt kunne leve af at spille musik uden at have dit nye job til at supplere med løn?

»Selvfølgelig kan jeg leve af at spille musik, når jeg er ude og optræde hver weekend. Men det er ikke pengene værd at sidde og kede sig alene derhjemme mandag til fredag og vente på weekenden,« fortæller han.

Kevin Andreasen fortæller, at han ikke har lagt musikken på hylden, selvom han har fået fast arbejde. Han udkommer således også med ny musik i starten af juni.

Og faktisk optræder han typisk både fredag og lørdag aften efter at have arbejdet hele ugen som installatør.

Men selvom det er hårdt at arbejde seks af ugens syv dage, har han en klar anbefaling til andre offentligt kendte mennesker, der er bange for at starte i et 'almindeligt arbejde'.

»Jeg vil opfordre folk til at komme ud og få et fucking arbejde i stedet for at sidde derhjemme og klø sig i røven. Jeg havde svært ved det, men det har været super godt for mig. Det er sundt, og man får energi af det,« fortæller han.

Netop fordi jobbet giver ham så meget energi, tror Paradise-stjernen da også, at han vil fortsætte i jobbet som alarminstallatør i lang tid endnu.

»Jeg tager en dag ad gangen, men som jeg har det lige nu, vil jeg lave det her 'till the day i die',« lyder det fra Kevin Andreasen.