Flora Ofelia har haft travlt de sidste par år.

Det 18-årige skuespillertalent er gået fra succes til succes, men det har undervejs også haft sin pris.

Flora Ofelia, med efternavnet Hofmann Lindahl, tiltrak sig første gang national opmærksomhed, da hun som blot niårig i 2015 vandt børnenes melodi grand prix.

Som 15-årig fik hun sit gennembrud som skuespiller i DR-serien 'Ulven kommer', og siden har hun vundet en international filmpris for filmen 'Du som er i himlen', ligesom hun for tiden er aktuel overfor Trine Dyrholm i filmen 'Birthday Girl'.

Flora Ofelia vandt i 2021 prisen for 'Bedste skuespiller' for filmen 'Du som er i himlen' ved den spanske filmfestival San Sebastian.
Flora Ofelia vandt i 2021 prisen for 'Bedste skuespiller' for filmen 'Du som er i himlen' ved den spanske filmfestival San Sebastian. Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Og så har vi problemet.

For sideløbende med de mange skuespillerjobs, har hun kæmpet for at kunne gennemføre en gymnasiel uddannelse.

I sommeren 2021 startede hun i 1.G. på Sankt Annæ Gymnasium i København, men på grund af sit arbejde som skuespiller, fik hun hurtigt for meget fravær.

»Jeg har 47 procent fravær, og man må maksimalt have 10 procent. Jeg kan simpelthen ikke komme mere, for jeg har mange nye projekter. Jeg kommer nok til at droppe ud, hvis jeg ikke bliver smidt ud, for jeg vil være skuespiller,« fortalte hun Se og Hør i starten af 2022.

Skuespiller Flora Ofelia Hofmann Lindahl
Skuespiller Flora Ofelia Hofmann Lindahl Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Vis mere

Og siden gik det altså galt.

Til sidste års Robert-uddeling fortalte hun B.T., at hun var droppet ud af gymnasiet efter for meget fravær, og derfor i stedet var startet forfra på HF.

Da hun for nylig var til gallapremieren på filmen 'Birthday Girl' kunne hun nu fortælle, at hun faktisk var blevet smidt ud af gymnasiet.

»Jeg begyndte på Sankt Annæ Gymnasium, hvor jeg desværre blev kylet ud, fordi jeg havde for meget fravær,« fortalte hun Se og Hør.

Flora Ofelia Hofmann Lindahl med kæresten Asger til gallapremiere på filmen Hammarskjöld i Imperial i København onsdag den 10. april 2024.
Flora Ofelia Hofmann Lindahl med kæresten Asger til gallapremiere på filmen Hammarskjöld i Imperial i København onsdag den 10. april 2024. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Vis mere

Hun afslører, at det faktisk var arbejdet med 'Birthday Girl', hvor nogle af optagelserne foregik i Estland, der gjorde udslaget, og hun tilføjer til ugebladet, at selvom skolen godt kunne forstå, hvorfor hun havde så meget fravær, så var det desværre for meget.

Flora Ofelia, der bliver student til sommer, var en af de udvalgte talenter fra kulturverdenen, da kronprins Christian i efteråret inviterede til stor 18-års fødselsdag. Det kan du læse mere om HER.