Medina har netop offentliggjort årsregnskabet for sin virksomhed ApS NR. 1142, der står for hendes musik og markedsføring.

Og ganske som vanligt de sidste tre år, lander sangerinden med et rundt nul på bundlinjen ved udgangen af sidste år.

Det viser regnskabet, som Ownr har trukket for B.T.

Egenkapitalen har heller ikke rykket sig, således at Medina kunne fortsætte ind i dette år med et minus på cirka 174.000 kroner.

Det skyldes dog formentligt ikke, at Medina ikke har haft hverken udgifter eller indtjeninger det forgangne år.

Den notorisk private sangerinde kan i stedet bogføre sin økonomi privat eller i sin anden virksomhed, enkeltmandsvirksomheden Organic Wealth, der står for hendes musikudgivelser, og hvor årsregnskaberne ikke skal offentliggøres.

Ledelsen i ApS NR. 1142 – som består af Medina selv – er da også tilfreds med resultatet på nul kroner, skrives det i det nye regnskabs ledelsesberetning.

Frem til 2017 havde Medina ellers millionindtjeninger i anpartsselskabet, men efterfølgende stoppede hun tilsyneladende med at bogføre sine indtægter i virksomheden, som påkræver at hun offentliggør regnskaberne.

Medinas selskab ApS NR. 1142 har desuden også delvise ejerskaber i Ladybox ApS og Wellexir ApS.

Fredag den 17. Juli. Medina spiller på Grøn Koncert i Randers. Foto: Morten Pedersen.
Fredag den 17. Juli. Medina spiller på Grøn Koncert i Randers. Foto: Morten Pedersen. Foto: Morten Pedersen
Vis mere

Medina sidder sågar i bestyrelsen i kosttilskudsvirksomheden Wellexir, hvor hun har en ejerandel på 25 procent gennem sit anpartsselskab.

Wellexir gik ved udgangen af 2021 ud med et resultat på 55.000 kroner, hvilket var cirka en tredoblet fremgang i forhold til det negative resultat året forinden.

Derudover har ApS NR. 1142 også en ejerandel på op mod ti procent i 'Løvens hule'-virksomheden Ladybox, der sælger abonnementskasser med personlig pleje.

Ladybox gik dog ved seneste årsregnskabet ud af 2021 med et forværret resultat på knap minus 900.000 kroner og et behov for kapitalindsprøjtninger, da også egenkapitalen var betydeligt forringet med mere end 625.000 kroner, så der landede lidt over 75.000 kroner på kistebunden.

B.T. forsøger at få en kommentar fra Medina.