Det skabte en del påstyr hos flere lyttere, da vært Maria Jencel forleden inviterede den omdiskuterede Fie Laursen ind i sin podcast '112 for knuste hjerter' hos Podimo. 

Instagram-opslaget for afsnittet blev nemlig hurtigt fyldt med kritiske røster, der blandt andet var bekymrede for fortællingens troværdighed - og derfor ville flere lyttere gerne have Maria Jencel til at stå til ansvar som vært. 

'Som fast lytter ærgrer det mig, at du ikke tager større ansvar, i forhold til hvem du giver taletid,' skriver en bruger blandt andet i kommentarsporet. 

Kritikken kommer efter flere sager, hvor Fie Laursen er taget i at lyve - senest i 2023 hvor hun løj om at slette sin 'OnlyFans'-profil for at få eksponering, som Her & Nu beskrev. Tidligere har hun også indrømmet, at hun har »løjet sig til opmærksomhed«. 

Ikke lang tid efter blev de kritiske kommentarer slettet og kommentarsporet lukket - både hos '112 for knuste hjerter' og Podimo selv. 

På Podimos Instagram er kommentarsporet til opslaget umiddelbart det eneste, som de hidtil har lukket. 

På sin story begrunder Maria Jencel lukningen med, at 'selvom det er helt fair at lufte sin uenighed, er det aldrig acceptabelt i '112-universet' at skrive nedladende eller ubehageligt om gæsterne'.

Flere af kommentarerne gik på, at lytterne havde svært ved at tro på fortællingen grundet Fie Laursens historik med pr-stunts, men Maria Jencel fastholder, at det er en sand fortælling. 

'Gennem skandalerne har jeg fornemmet en smerte og tænkt, at en del af forklaringen måske lå i et knust hjerte. Det viste sig at være rigtigt,' skriver den 34-årige vært som en del af forklaringen på, at Fie Laursen skulle inviteres ind i studiet som gæst. 

B.T. har forsøgt at forholde Maria Jencel kritikken fra lytterne, men hun har ikke ønsket at kommentere sagen og henviser til sin story. 

B.T. har spurgt Podimo, hvorfor de har valgt at lukke kommentarsporet, der på skrift svarer: 

'Vi er meget bevidste om vores ansvar for at støtte ytringsfrihed og kreativ frihed. Men vi forbeholder os retten til at vurdere hver enkelt sag, og når groft sprogbrug finder sted, kan det være nødvendigt at handle.'

Podimo har ikke yderligere kommentarer til, hvorfor alle kommentarer skulle slettes.