Det blev ikke den afslutning, Lisbeth Dahl havde forestillet sig, da hun tog afsked med Cirkusrevyen efter 33 sæsoner i teltet på Bakken.

Efter en omgang med først corona og siden senfølger af sygdommen måtte hun trække sig fra sæsonen, hun ellers havde planlagt at gennemføre.

»Det var en rigtig, rigtig trist slutning. Også fordi jeg bliver så syg, at da jeg kommer tilbage på arbejde, har jeg ikke kræfter, så otte dage efter var jeg nødt til at melde fra,« fortæller Lisbet Dahl i dokumentaren 'Lisbet Dahl: Tag mig, som jeg er' fra TV 2.

Den 76-årige revydronning fortæller i dokumentaren, at hun ellers havde planlagt at vende tilbage, når hun havde overstået sygdomsforløbet.

Men beskeden fra Cirkusrevyen var ifølge Lisbeth Dahl, at man ikke ønskede hende tilbage.

»Så melder de helt fra, og så siger de: 'Så behøver du ikke komme overhovedet. Så beholder vi din substitut'. Det blev jeg meget såret over,« siger Lisbet Dahl i dokumentaren.

33. sæsoner blev det til ved Cirkusrevyen.
33. sæsoner blev det til ved Cirkusrevyen. Foto: Nikolai Linares
Vis mere

I stedet for Lisbeth Dahl blev det Pernille Schrøder, der spillede den 34. sæson..

I dokumentaren kalder skuespilleren det en meget trist afslutning.

»Det var en trist måde at slutte derude på. Men sådan blev det. Det er der ikke noget at gøre ved. Så er det godt, jeg kan fortsætte i Tivoli,« fortæller Lisbeth med henblik på, at hun til sommer optræder i revyen i Tivoli.

B.T. har kontaktet Torben Træsko Pedersen, der fortæller, at han godt kan forstå, at Lisbeth Dahl er ked af afslutningen.

»Jeg kan virkelig godt forstå, at Lisbet er ked af, at hun ikke fik sin afskedssæson. Det er jeg virkelig også ked af. Vi havde glædet os meget til, at Lisbets imponerende karriere i Cirkusrevyen skulle fejres hele sæsonen.«

Han forklarer, at det var hårdt for alle involverede, at Lisbeth Dahl måtte sygemelde sig, men at revyen gjorde, hvad de kunne for alligevel at hylde revydronningen for sin mangeårige indsats.

»Det var ikke en nem eller ønskværdig beslutning, men den var nødvendig for alles skyld. Vi er alle kede af, at Lisbet ikke kunne gøre sin finalesæson i Cirkusrevyen færdig. I stedet blev hun hyldet hver aften af kollegerne på scenen, som hun i den grad har fortjent.«

Dokumentaren kan ses på TV 2 Play.