Hun er om nogen vant til at stå på en scene og få folk til at grine.

Til sommer er det dog ikke standup, men derimod revy, som Linda P. kaster sig ud i.

Det er første gang, hun prøver det, når hun bliver en del af Tivolirevyen, og hun glæder sig til at få en ny rolle. Ikke mindst, fordi hun skal arbejde sammen med en dansk revylegende.

»Jeg har set frem til at få lov til at lave det med Lisbet (Dahl, red.), fordi hun bare ved, hvad hun laver. Det gør jeg jo også, men jeg ved ikke, hvordan man laver revy,« forklarer hun og fortsætter:

»Jeg tror bare, at jeg er vant til at være selvstændig og vant til at være den skrappe kælling, så at der nu er en anden, der overtager den, det er super dejligt.«

Spørgsmålet er så, hvilken rolle Linda P. i stedet kommet til at indtage på revyholdet, som ud over hende selv og Lisbet Dahl består af Andreas Bo, Nicolai Jørgensen, Carsten Svendsen og James Price som kapelmester.

Og her er svaret klart.

»Soldaten, der makker ret og viser hende (Lisbet Dahl, red.), hvad jeg kan. Det glæder jeg mig virkelig meget til,« siger Linda P.

Lisbet Dahl har da også flere gange, dengang hun var på Cirkusrevyen, forsøgt at gafle Linda P. til holdet, men det har af forskellige grunde, heriblandt en graviditet til Linda P., ikke kunne lykkedes før nu.