Lykken er stor hos 'Vild med dans'-danser Morten Kjeldgaard og 'Bagedyst'-finalist Frederik Haun, efter de i weekenden sagde ja til hinanden ved et overdådigt bryllup på Sonnerup Gods på Midtsjælland.

Men de har en drøm om mere lykke i fremtiden. Et stort ønske for parret er at udvide familien

»Jeg tror, vi begge har en stor drøm om at få børn på et tidspunkt. Så det er det næste store,« fortalte Frederik Haun, da B.T. mødte ham tirsdag aften på den røde løber til premiere på sangeren Christophers nye film 'A Beautiful Life'.

Da ingen af ægtefællerne har mulighed for at blive gravide og bære et barn, kræver det dog en del forberedelse og tanker.

»Det er lidt besværligt, det kan vi godt blive enige om,« siger Frederik Haun, og tilføjer, at parret dog allerede har undersøgt mulighederne for at få et barn – uden at han dog vil komme nærmere ind på, hvilke muligheder det er.

»Vi har undersøgt nogle muligheder, og så må vi se, om der kommer noget ud af det, « siger han og tilføjer, at han håber, at drømmen går i opfyldelse i løbet af et par år.

En anden drøm er dog allerede gået i opfyldelse for parret – nemlig det smukke bryllup, som langt oversteg deres forventninger.

De to tv-kendisser havde været kærester i fem år, inden de i weekenden blev gift.

»Vi synes selv, at det gik ud over alle forventninger. Vi har jo brugt over et år på at planlægge det. Det hele flaskede sig bare og blev vildere, end vi havde turdet håbe på. Det blev en magisk dag, « lyder det fra Frederik Haun, mens Morten Kjeldgaard tilføjer:

»Det var bare følelsesladet og overvældende og alt muligt. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det kunne blive så fantastisk, så vi er meget glade,« siger han.

For Frederik Haun var nogle af de fineste øjeblikke, da Morten Kjeldgaard hold sin tale for ham, samt da hans mor førte ham op ad 'havegulvet'.

Også brudevalsen fremhæver de begge som noget særligt.

Hvem førte an?

»Jeg er god til sådan noget, så han holdt ligesom, så det ud som om, han førte, men jeg førte ham,« forklarer Morten Kjeldgaard, der er professionel dansker.

Det var også ham, der havde stået for at lære Frederik Haun brudevalsen.