Den dansk-tyrkiske kok Umut Sakarya fik i denne uge at føle, hvor meget nogle kærer om de traditionelle danske retter.
Han lagde et billede op på sin Instagram af ribbenssteg med bearnaise, stegte kartofler og en tilhørende syrlig salat.
Og så gik hans sociale medier amok.
'Jeg er kommet i en SHITSTORM på grund af den her ret,' skriver han fulgt af et billede af ribbenssteg med bearnaise.
Han ærgrer sig over, at danskerne – i modsætning til folk fra andre dele af verden som Asien og Sydamerika – ikke kan spise ribbenssteg og kamsteg med andet end rødkål og brunede kartofler.
Men i Danmark skal man ifølge nogle ikke pille ved traditionerne:
'Nogen mente, at det ville være alt for fedt til en fed steg uden at tænke på, hvad brun sovs egentlig er lavet af. Andre mente, at jeg var landsforræder,' skriver han.
Umut Sakarya vil nu starte en #Freeflæskesteg-kampagne, så man kan spise stegen på hvilket som helst tidspunkt på året og med det tilbehør, man foretrækker.

