Isac Saabye blev i første omgang kendt for sin medvirken i 'Paradise Hotel'. 

Den unge mand besøgte hotellet i Mexico i sæson 14, hvor han var med helt til finalen i programmet.

Siden er pool og Pandoras æske dog skiftet ud.

På sine sociale medier har Isac Saabye nemlig lagt billeder op af sig selv i kontroversielt selskab.

Den tidligere realitydeltager står på sine billeder i en lædervest fra rockerklubben Comanches MC, der er arvtager efter klubben Satudarah, der opløste sig selv efter uenigheder. 

Til billedet af 'Paradise'-deltageren iført sin vest med det karakteristiske gule mærke står der da også: 'Sort og gul til jeg dør', som er de farver, der kendetegner klubben. 

På et af de seneste billeder på sin Instagram har Isac Saabye delt, at han har mødtes med nye 'brødre' fra klubbens afdeling i Barcelona. 

'Velkommen til vores nye brødre fra Barcelona,' skriver han. 

B.T. har gennem flere dage forsøgt at få en kommentar fra Isac Saabye, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser. 

Den tidligere realitydeltager måtte i 2019 trække sig fra 'Stjerne Boksning', der blev afholdt af Stephanie og Cengiz Savali. På sine sociale medier fortalte Isac Saabye selv, at det skyldtes, han var kommet i fængsel for en tidligere voldsdom. 

»Årsagen til, at jeg ikke kan være med til ‘Stjerne Boksning’ er, at jeg ikke nåede at få min startbog – altså blive godkendt til at bokse i konkurrencen. Jeg kom nemlig i fængsel en måned før, at jeg skulle have haft min startbog, så det var super ærgerligt,« lød det. 

Sagen drejede sig om vold og trusler på livet. 

Her blev Isac Saabye dømt for at have slået en person i ansigtet og for at have truet to mænd, der havde filmet ham med deres mobiltelefoner. 

Til Realityportalen fortalte han på daværende tidspunkt, at han synes, dommen var uretfærdig. 

»Man skal ikke ty til vold, og man skal ikke slås for at slås, så det var rigtig dumt gjort fra min side, men de var også selv nogle røvhuller, da de stod og spillede smart og provokerede mig rigtig meget. Så det var dem, der startede med at provokere og svine mig til, og så var det så, at jeg slog dem. Det var bare dumt.«

»Men jeg fik så to måneder for dødstrusler, som jeg ikke havde gjort, og det var derfor, jeg ankede sagen i første omgang. Så det var det, jeg blev dømt på af indicier. Så jeg synes ikke, at det var helt fair. Sket er sket, nu skal jeg bare videre,« fortalte han.