Forfatter Kim Fupz Aakeson har selv været tavs.

Men nu sætter den danske forfatter for første gang ord på sit hussalg til verdensstjernen Lily Collins.

'Emily in Paris'-skuespillerinden gav nemlig i marts hele 14 millioner kroner for forfatterens byhus på en sidegade til søerne i København.

Kim Fupz Aakeson var dog ikke klar over, at det var den verdenskendte skuespillerinde og hendes mand, filminstruktøren Charlie McDowells, der overtog hans og hustruens hjem på Østerbro.

Forfatter Kim Fupz Aakeson er aktuel som forfatter på DRs nye søndagsserie 'Huset', som B.T. møder ham til pressedag på.
Forfatter Kim Fupz Aakeson er aktuel som forfatter på DRs nye søndagsserie 'Huset', som B.T. møder ham til pressedag på. Foto: Sofie Mathiassen/BM
Vis mere

Du solgte jo dit hus til Lily Collins – nåede du at hilse på hende og hendes mand?

»Nej, det var bare ejendomsmægleren, der kom og sagde: 'Jeg har solgt det'. Så det var ligesom det,« forklarer Kim Fupz Aakeson, da B.T. møder ham til pressemøde på DR-serien 'Huset'.

Så du får at vide, at huset er solgt, og så får du måske at vide bagefter i aviserne, at det var til dem?

»Ja – du skal bare skrive under på Tinglysning.dk, og så var det.«

Så tænkte du ikke mere over det?

»Nej, nej, det gjorde jeg faktisk ikke.«

Kim Fupz Aakeson forklarer desuden, at han ikke har forstand på teknikaliteterne om, hvorvidt ejendommen er blevet omlagt til et erhvervslejemål.

Verdensstjerneparret købte nemlig forfatterens tidligere hjem gennem deres firma Case Study Copenhagen, der både investerer i ejendomme og driver medievirksomhed.

I marts købte Lily Collins dette prægtige hus i københavnske Kartoffelrækkerne af Kim Fupz Aakeson. Foto: Adam Schnack/Lars Gundersen.
I marts købte Lily Collins dette prægtige hus i københavnske Kartoffelrækkerne af Kim Fupz Aakeson. Foto: Adam Schnack/Lars Gundersen.
Vis mere

Kim Fupz Aakeson brugte selv de 135 kvadratmeter i Kartoffelrækkerne til beboelse, og det kunne tyde på, at Lily Collins og Charlie McDowells gør det samme.

Parret har i hvert fald flere gange været i og omkring København – som de tidligere har kaldt for deres 'yndlingsby' – de seneste år.

Lily Collins og Charlie McDowells spiser ikke mindst årligt på den danske Michelin-restaurant Noma, ligesom de på Instagram har delt et væld af billeder fra deres madoplevelser og ferierejser her i landet.

Parret har blandt andet besøgt Rørvig og Stevns Klint.

FC København vinder årets Superliga og fejres i med march og festen i og omkring parken. Her er det: Lily Collins og Charlie McDowell
FC København vinder årets Superliga og fejres i med march og festen i og omkring parken. Her er det: Lily Collins og Charlie McDowell Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Vis mere

I maj var stjerneparret sågar iført FC København-trøjer, da de fra en lounge i Parken så det danske fodboldhold vinde Superligaen.

Så sent som i sidste uge var det så kunstmuseet Louisiana i Humlebæk, som turen gik forbi, og her blev der også delt billeder fra cykelture i Kødbyen og hjemmet i Kartoffelrækkerne.

Kim Fupz Aakeson og hans kone Pernille Fischer købte Østerbro-ejendommen tilbage i 2008 for 6,1 millioner kroner.

Dermed har det danske ægtepars hjem gennem 15 år indtjent dem 7,9 millioner kroner.

Kim Fupz Aakeson er for tiden aktuel som forfatteren bag DRs nye søndagsserie 'Huset'.

Lily Collins er særligt kendt for sin hovedrolle i Netflix-serien 'Emily in Paris'. Hun er desuden datter af musikeren Phil Collins.

Hendes ægtemand gennem to år, filminstruktøren Charlie McDowell, er særligt kendt for at have stået bag Elisabeth Moss-dramaet 'The One I Love'.

Senest har han instrueret thrilleren 'Windfall' fra sidste år, hvor også hans kone spiller med i rollen som netop 'konen'.

Hør seneste afsnit af B.T.-podcasten 'Det vi taler om' her.