Umut Sakarya vender tilbage.

To år efter, at kendiskokken trak stikket, lukkede sine restauranter, og pensionerede sig selv som restauratør, er han tilbage i forklædet.

I løbet af fire dage i februar åbner han en kro i lokalerne hos Restaurant Lola. 

»Jeg glæder mig til at vise det, hvordan din mormor BURDE have lavet den klassiske danske mad,« skriver han i et opslag på Instagram. 

Den tidligere ejer af Guldkroen og Guldgrillen i København byder på blandt andet tarteletter med høns, stegt flæsk med persillesovs og citronfromage. 

Den klassiske danske menu får en samlet værdi af 595 kroner. 

Men, men …

Hvis mundvandet allerede løber, bliver du skuffet.

Kro Lola melder nemlig allerede alt udsolgt. 

»Jeg er så overvældet af, at det gik så stærkt! Alle bord er nu udsolgt efter 2,5 time!« skriver han i en opfølgning på Instagram. 

Tilbage i 2023 lukkede Umut Sakarya sine restauranter nærmest fra den ene dag til den anden. 

Senere fortalte han, at han var plaget af stress og ude i et misbrug af mad og alkohol. 

»At jeg nu lukker to succesfulde restauranter kan for nogle måske virke uforståeligt, men for mig føles det helt rigtigt,« skrev han dengang på Facebook.

I sit nyeste opslag på Instagram lover han dog, at det ikke er sidste gang, han laver en pop up restaurant.