Når Tivolirevyen skydes i gang, er det første gang i mange år, at James Price skal opføre revy et andet sted end på Bakken, hvor han har slået sine folder i mange år.

Tidligere har B.T. kunnet fortælle, at det ikke var med James Prices gode vilje, at han stoppede efter 22 år i Cirkusrevyen.

Cirkusrevyen, der havde premiere torsdag 11. maj, har fået store roser af flere anmeldere.

James Price kan dog ikke svare på, hvad han selv synes om revyen. Han har nemlig ikke været inde og se forestillingen, der er sat op af hans tidligere arbejdsgiver.

Det fortæller han til et pressemøde for Tivolirevyen.

James Price siger, at det skyldes travlhed opsætningen af Tivolirevyen, at han endnu ikke har overværet den anmelderroste forestilling. Til B.T. understreger han, at det ikke er, fordi han er vred over ikke at få forlænget kontrakten som huskomponist på Bakken.

»Nej, for så skulle jeg være sur på stort set alle arbejdspladser, jeg har haft i mit liv. Jeg er freelancer. Det kan jo ikke nytte noget, at fordi man har været tilknyttet Nørrebros Teater, og så ikke er det næste sæson, at 'så er jeg sur'. Nej! Jeg har været heldig at blive forlænget i en masse år. Og nu skal de en anden vej. Og sådan er det,« siger han.

Cirkusrevyen har solgt mange billetter og er blevet taget rigtig godt imod af anmelderne. Gør det noget for nervøsiteten forud for jeres premiere?

»Nej overhovedet ikke. Man skal koncentrere sig om sit eget. Det er det, det handler om. Man skal fokusere og tænke 'Det her er vores opgave nu'. Hvad andre gør, det må man vente med at fokusere på.«

Så der kommer ikke lidt ekstra sceneskræk af, at jeres gamle arbejdsplads de …

»Jeg kan godt høre, hvad du gerne vil have mig til at sige, men du får mig ikke til at sige det, fordi sådan har jeg det ikke. Det her kan du bare klippe ud. Jeg ved godt, I prøver at lave den her krig. Og det skal I lade være med. For det er synd. Det er simpelthen synd. For det er ikke det, der er tilfældet.«

Det er fair nok. Jeg tror heller ikke, jeg prøver at starte en krig

»Jamen, du spørger hele tiden ind til de samme ting.«

Jamen, det er, fordi jeg synes, det er interessant.

»Jamen, det er det ikke. Det vi synes er interessant, det er denne her revy. Det er det, der er interessant. Så lad os holde os til det, der er interessant,« siger James Price.

Tivolirevyen, der har blandt andre Lisbet Dahl, Linda P og Andreas Bo på rollelisten, har premiere 1. juni. Tivoli oplyser, at der på nuværende tidspunkt er solgt mere end 40.000 billetter til forestillingerne.