Gæstedommere, fredninger og trio-dans.

Årets 'Vild med dans' har budt på flere forskellige tiltag, men én ting er dog præcis, som det plejer.

10 point er og bliver det bedste, du kan få. Og i fredagens kvartfinale kom skiltet op hele to gange – ved det samme par.

Fredrik Trudslev og Jenna Bagge var de glade modtagere fra henholdsvis Sonnie Fredie-Pedersen og Marianne Eihilt. Men lige i øjeblikket, hvor de høje karakterer blev givet, havde den ellers rutinerede danser glemt alt om, hvor godt et 10-tal egentlig er.

»Jeg er virkelig dårlig til matematik, så jeg tror, at lige der forstår man slet ikke, om det er godt eller skidt, det er bare en masse tal og 'yay',« forklarede hun.

Parret var da også lidt overraskede over, at aftenens point nåede op i det leje, da Nikolaj Hübbe som den første af dommerne 'kun' gav dem syv.

»Da Nikolaj tog sin karakter op, så tænkte jeg 'nå, okay', for man ved jo ikke, hvad ens følelse er, og syv er rigtig flot, og det er der også flere af de andre par, der har fået, og så kommer Annes 8-tal, og så kommer Sonnys 10-tal, som han lidt havde indikeret. »Det går bare så hurtigt. Jeg ved det ikke … man står bare og smiler,« supplerede Fredrik Trudslev.

Med de to 10-taller, de øvrige dommerstemmer og seernes hjælp sikrede de sig en plads i næste uges semifinale.

Kvartfinalen blev endestationen for skuespiller Sebastian Bull og dansepartneren Asta Björk.