Lyt til artiklen

Der er ikke mere at gøre for Leo, fik Sussi at vide på Sygehus Vendsyssel, hvor den mandlige del af duoen fortsat er indlagt.

Derfor er der nu kommet besøg langvejs fra for at sige et sidste farvel til den 67-årige musiker.

Se & Hør skriver, at Leo Nielsens nære niece og hendes mand er rejst fra deres hjem i England for tage afsked med hendes indlagte onkel.

»Der er slet ingen reaktion fra ham mere,« forklarer Sussi Nielsen til ugebladet.

Den 68-årige sangerinde har været meget åben omkring sygdomsforløbet hos sin mand og musikalske partner gennem mere end 50 år.

Det var tilbage i november, at udfordringerne startede med mavesmerter og opkast.

Måneden efter var smerterne taget til, og Leo Nielsen måtte i december indlægges med det, der viste sig at være tarmslyng.

Efterfølgende blev han udskrevet, men desværre gik der ikke længe, før han måtte tilbage på hospitalet. Sådan gik det et par gange.

Fænomenet Sussi og Leo er nu ovre - Leo er syg og indstiller karrieren. Fænomenet Sussi og Leo er derudover besynderligt. En gang i 90erne dukkede det op, og uden nogen rigtig kan sætte fingeren på hvorfor, endte det med at sprede sig over hele landet.
Fænomenet Sussi og Leo er nu ovre - Leo er syg og indstiller karrieren. Fænomenet Sussi og Leo er derudover besynderligt. En gang i 90erne dukkede det op, og uden nogen rigtig kan sætte fingeren på hvorfor, endte det med at sprede sig over hele landet. Foto: Rune Øe
Vis mere

Men efter tre gange at have snydt døden, som Sussi beskrev det, stod det i sidste uge klart, at der ikke var mere at gøre for Leo.

Nu er familien så også fløjet ind for at tage det sidste farvel.

For nylig fortalte Sussi ligeledes, at parret var meget taknemmelige for al den kærlighed, der var strømmet til dem fra nær og fjern.

»Det er helt vildt, at der er så mange, der har skrevet til os. Jeg er meget taknemmelig. Det er også derfor, jeg gerne vil dele ud, fordi der er så mange, der tænker på os, så jeg synes, de fortjener at vide, hvordan det går,« lød det fra sangerinden til B.T.