En rokade i TV 2's korrespondenter betyder, at seerne sige farvel til et kendt ansigt. 

I en pressemeddelelse fra mediet står der nemlig, at Divya Das stopper som Europa-korrespondent. 

'TV 2 får også en ny EU-korrespondent i Bruxelles, hvor Lise Toft Hessellund overtager posten fra Divya Das.'

Det meldes dog ikke ud, hvad den rutinerede vært nu skal. 

I en ekstra pressemeddelelse fra TV 2 står det dog klart, at værten nu skal prøve kræfter som vært på 'Go' aften live.' 

'Efter mere end seks år som TV 2-korrespondent - de seneste to år som EU-korrespondent i Bruxelles - vender Divya Das tilbage til Danmark, hvor hun fra 1. september afløser Petra Nagel, der går på barsel fra værtsjobbet på 'Go' aften Live',' lyder det. 

Den kendte vært udtaler selv, at hun ser frem til jobbet.

»'Go' aften Live' er et program med tid til fordybelse, og efter de seneste mange år i udlandet med nyheder i højt tempo bliver det spændende og udfordrende at kaste sig over et andet tv-format. Jeg glæder mig til igen at arbejde med en af de mest interessante discipliner inden for journalistikken - nemlig det gode interview. Dér, hvor nærvær og nysgerrighed er altafgørende.«

»Jeg kan fornemme, at det er en superambitiøs og stærk redaktion, jeg kommer hjem til, og så kender jeg en del af mine kommende kolleger rigtig godt i forvejen. Så selvom jeg er ny på Go’-holdet, så føles det allerede velkendt,« siger Divya Das.

På Instagram har værten også delt sine tanker om det nye job. 

Her skriver hun, at hun har nydt hver sekund, men at hun er klar til at skifte spor. 

'Så vender jeg snuden hjem til en rigtig Go’ job-nyhed. Seks års eventyr som Europa-korrespondent for TV2 er nemlig slut. Har nydt hvert et sekund af min tid i de to hovedstæder, som jeg nu også kan kalde mine hjembyer; London og Bruxelles,' lyder det. 

'Nu bliver det aldeles fremragende at slå lejr igen i København, hvor jeg bliver på TV2, men skifter den hurtige nyhedsstrøm ud med en af de fineste discipliner inden for journalistikken - nemlig det gode interview. Der hvor der er tid til fordybelse og nærvær. Har nemlig sagt ja til at blive vært på Go’ Aften Live og det glæder jeg mig helt vildt til,' afslutter hun opslaget. 

Den kommende Europa-korrespondent, der overtager for Divya Das, fortæller i pressemeddelelsen, at hun ser frem til den nye rolle. 

36-årige Lise Toft Hessellund har boet og arbejdet i Bruxelles i næsten ti år og været en del af TV 2s hold i de seneste otte år.

»Europa og EU er i 2023 en fuldstændig integreret del af vores dagligdag, og mange af de spørgsmål, der optager danskerne, skal besvares på europæisk plan. Hvordan tackler vi den grønne omstilling? Kan Europa holde økonomisk og politisk stand i en verden med magtfulde autoritære regimer? Hvordan håndterer vi de stigende migrationsstrømme? Hvilken støtte kan vi tilbyde Ukraine gennem EU og NATO? Spørgsmål, som i høj grad kommer til at præge nyhedsbilledet, og som også skal besvares ved det kommende valg til Europa-Parlamentet i juni næste år«, siger Lise Toft Hessellund.

Også Jesper Steinmetz skifter job.

Han rykker fra USA til London som korrespondent. 

I USA bliver den nye korrespondent Lotte Mejlhede.