Fra politisk side bliver der moraliseret for meget omkring Mike Fonseca-sagen. 

Sådan lyder det fra deltagerne i den seneste episode af 'B.T. og det gode selskab', som du kan høre lige her.

»Det er da også mærkeligt, det Mike gør, men det er ikke ulovligt. Der findes også mennesker, der sidder derhjemme og laver ulækre ting, og det har jeg da heller ikke lyst til at vide. Men hvis det ikke er ulovligt, så er det noget med gud og moral,« siger Anders Lund Madsen i podcasten. 

Mike Fonseca blev på et tidligt stadie anmeldt for grooming af sin i dag 16-årige kæreste, men den sag er siden blevet droppet. 

Lige præcis derfor burde Fonsecas kæresteforhold fylde markant mindre i den politiske debat, lyder det fra panelet, som udover Anders Lund Madsen består af løsgængeren Theresa Scavenius og tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen.

Den tidligere drabschef mener også, at man i Mike Fonseca-sagen bliver nødt til at adskille moral og juraen, og da sagen er lukket, burde sagen ikke fylde på samme måde, som den gør nu. 

»Men hvis mit barnebarn kom hjem med en 28-årig kæreste, så vil min første tanke ikke være: Godt scoret min pige!« siger han i podcasten. 

Både Bent Isager-Nielsen og Theresa Scavenius mener derimod, at en anden sag i samme boldgade er en langt større skandale. 

Du kan høre, hvad det er for en sag, og hele diskussionen om Mike Fonseca-sagen, 37 minutter inde i udsendelsen: