Torsdag i ustadigt vejr, har Dennis Knudsen fået sin dom i Retten i Aarhus for den hændelse ved Molslinjen i juli, der af kendisfrisøren selv er blevet kaldt en 'nedsmeltning'. 

Dennis Knudsen straffes med 40 dages betinget fængsel, hvilket betyder, at han kun skal afsone en fængselsstraf, hvis han begår noget kriminelt de næste to år.

Han får konfiskeret sin Audi og frataget sit kørekort i et år. Han skal samtidig betale en bøde på 2.000 kroner.

Dommeren forklarer i Retten, at Dennis Knudsen er frifundet for paragraf 245, der handler om grov vod. Han er dog dømt for paragraf 252, der handler om forsætlig fareforvoldelse.

Anklageren i sagen, Casper Petersen, fortalte i sin afsluttende procedure, at han mente, 'stormen' Dennis Knudsen skulle have tre måneders fængsel, en ubetinget frakendelse af kørekortet i et år og have konfiskeret sin leasede Audi Q7. 

Forsvarsadvokat for Dennis Knudsen, Mette Grith Stage, fortalte i sin afsluttende procedure, at hun mente, Dennis Knudsen skulle frifindes for grov vold og vandvidskørsel. 

Hun mente ikke, at der kunne være tale om grov vold, fordi den kvindelige medarbejder ikke kom til skade, og at Dennis Knudsen ikke havde brugt sin bil som 'våben', men derimod 'presset' kvinden med bilen, så hun rykkede sig.

Forsvarsadvokaten argumenterede for, at hvis der skulle være fængsel, så skulle det være tale om 60 dage eller mindre.

Derudover mente hun, at straffen skulle gøres betinget, fordi Dennis Knudsen tidligt havde sagt, at han ville samarbejde med Kriminalforsorgen og var villig til at tage samfundstjeneste. 

Dennis Knudsen var anklaget for fem forhold, hvor han tidligt erkendte, at han har overtrådt færdselsloven, og han erkendte også hærværk mod computerskærme og bommene ved Molslinjen. 

Han nægtede sig dog skyldig i vanvidskørsel og grov vold mod en kvindelig ansat ved Molslinjen. 

Det var tilbage i juli, at kendisfrisøren fik en 'nedsmeltning' ved færgelejet, efter han fik fortalt, at han var kommet for sent til den sidste afgang mod Sjælland.

Dennis Knudsen, der havde sine tre børn i sin Audi og en campingvogn med, var bestemt ikke tilfreds med afvisningen, fordi han efter eget udsagn skulle hjem til sin syge bror, og han løb derfor mod driftskontoret ved færgelejet, hvor han smadrede computerskærme.

Efterfølgende rev han to bomme ned omkring kontoret, inden han satte sig ind i sin bil og forsøgte at køre ombord på færgen alligevel. 

Det fik han ikke lov til af en kvindelig ansat, som Dennis Knudsen derfor flere gange ramte med sin bil.