Dennis Knudsen blev kort før juleaften idømt 40 dages betinget fængsel for forsætlig fareforvoldelse og vanvidskørsel.

Den dom har den 60-årige kendisfrisør nu valgt at acceptere. 

Hans advokat Mette Grith Stage oplyser til Se & Hør, at de ikke anker sagen.

»Jeg har givet Dennis det råd at modtage denne dom. Han får den mildest mulige straf, man kan få i den her situation, og derfor er mit råd til ham at få lagt det her bag sig,« lyder det. 

Hun bekræfter ligeledes over for B.T.

»Dennis har besluttet at modtage dommen. Det kan næsten ikke gøres 'billigere' end 40 dages betinget fængsel, og Dennis blev ikke dømt for vold. Det ved jeg var meget vigtigt for Dennis. Hvis han var blevet dømt for det, så havde han anket på stedet.«

Dennis Knudsen bekræfter ligeledes overfor B.T., at han ikke anker dommen.

»Jeg er rigtig glad for, at det ikke er en voldsdom, og at jeg ikke skal i fængsel eller have fodlænke på eller have samfundstjeneste. Så jeg er tilfreds, selvom jeg da helst havde været frikendt for det hele,« siger Dennis Knudsen.

Dennis Knudsen anerkender dog, at han kan være tilfreds med dommen, selvom han er ked af at være blevet dømt under betegnelsen vanvidskørsel.

»Jeg har ikke kørt med 200 kilometer i timen med børn på bagsædet, og jeg kører også udenom færgemedarbejderen,« understreger kendisfrisøren, der ligeledes pointerer, at hans børn ikke så ham »miste besindelsen«, da det skete inde på billetkontoret.

Mette Grith Stage og Dennis Knudsen foran byretten i Aarhus. Nu er sagen afsluttet og kendisfrisøren er accepteret sin dom. 
Mette Grith Stage og Dennis Knudsen foran byretten i Aarhus. Nu er sagen afsluttet og kendisfrisøren er accepteret sin dom.  Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Vis mere

Kostet mere end en halv million

Nu ser Dennis Knudsen frem til, at hans 40 dages betingede fængsel er overstået, og at han kan komme videre i sit liv.

Dog ærgrer han sig over, at det ifølge ham har kostet ham mere end en halv million.

»Jeg ser frem til, at jeg kan komme videre herfra og begynde min hverdag, for det har været voldsomt og fyldt rigtig meget, fordi jeg ikke vidste, hvor jeg stod. Det har været dyre lærepenge, for det har kostet mig langt over 600.000 kroner, fordi jeg mistede bilen, og jeg skal have nyt kørekort og betale sagens omkostninger. Så det er rigtig ærgerligt, det var dyrt betalt,« siger Dennis Knudsen.

På samme måde bekræfter Mette Grith Stage, at det er i det leje, Dennis Knudsen har mistet for i forbindelse med sagen. 

»Men nu burde der også kunne sættes et punktum i denne sag. Det er også det, jeg har sagt til Dennis. At nu skal han fokusere på sin familie og sit firma og komme fint videre.«

Dennis Knudsen fik også frataget sit kørekort i et år. 

Det betyder, at han først fra august i år kan generhverve sit kørekort. 

Her skal kendisfrisøren gennemgå en ny teori- og køreprøve for at få kortet tilbage. 

Han fik også konfiskeret den leasingbil, han havde. En Audi Q7 til lige over 500.000 kroner.