Skuespilsparret Anna Stokholm og Simon Stenspil er lige nu på ferie i Thailand er med deres søn.

Men turen er ikke blevet nær så afslappende, som de kunne have ønsket sig.

Det fortæller Anna Stokholm på Instagram

Først brugte de alle tre en uge på at komme sig over en omgang influenza, men for Simon Stenspil er kvalerne langt fra stoppet her.

'Stakkels Simon har fået denguefeber og ligger på hospitalet til observation i et par dage,' skriver Anna Stokholm i en story.

Hun fortæller videre, at hun og sønnen Ziggy nu er sammen med hendes forældre, og at de besøger Simon Stenspil så meget, som de kan.

Ifølge Statens Serum Institut er denguefeber meget almindelig i tropiske og subtropiske områder. Sygdommen kan give høj feber, udslæt, hovedpine og muskelsmerter.

I mere alvorlige tilfælde kan denguefeber føre til, at blodet ikke koagulerer tilstrækkeligt. I denne tilstand er sygdommen alvorlig og potentielt dødelig.

Anna Stokholm og Simon Stenspil bliver om ikke alt for længe forældre til deres andet barn. Tilbage i november afslørede Anna Stokholm i Aftenshowet, at hun var gravid.

Anna Stokholm har spillet med i serier som 'Sygeplejeskolen' og 'Minkavlerne', mens husbonden blandt andet har været med i 'Badehotellet' og danset sig til en førsteplads i 'Vild med dans' i 2018.

B.T. forsøger at få en uddybende kommentar fra parret.