Musikeren Eddie Skoller er død, 79 år gammel. 

Den kendte musiker gik bort efter længere tids sygdom med sin familie omkring sig. 

Og der er naturligvis mange, der vil savne den kendte entertainer. 

En af dem er forretningsmanden Christian Stadil, der på Facebook har delt sine tanker om vennens død.  Han kendte Eddie Skoller gennem hele sit liv, da hans far, Thor Stadil, var bedste venner med entertaineren, som han mødte, da de begge gik på Stenhus Kostskole i Holbæk. 

»Kære Eddie. Alice og jeg kommer til at savne dig, og det ved jeg også, at din ældste ven Thor kommer til,« lyder det i opslaget fra Stadil, der fortsætter: 

»Jeg har kendt dig hele mit liv og er rigtig glad for, at vores relation de sidste 15 år gik fra en ‘onkel‘ Eddie relation til en fin voksen venskabsrelation med dig og dejlige Dorrit.«

Christian Nicholas Rosenkrantz Stadil nævner sin vens mange kvaliteter i opslaget. 
Christian Nicholas Rosenkrantz Stadil nævner sin vens mange kvaliteter i opslaget.  Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Vis mere

Christian Stadil har til opslaget delt billeder af de to gennem tiden. 

»Jeg håber, at du er kommet godt frem, hvor det så end er, Eddie, og at der er god vin, musik, genudsendelser af ikoniske tenniskampe, der måske nydes sammen med nogle af tenniskammeraterne, der er taget i forvejen,« skriver han afslutningsvist. 

Entertaineren var i mange år en passioneret tennisspiller. I en årrække var han makker med komponisten Bent Fabricius-Bjerre, som gik bort i 2020.

Privat har Eddie Skoller gennem sit liv dannet par med flere kendte kvinder, herunder skuespilleren Lisbet Lundquist, som han var gift med fra 1983 til 1990.

Senere var han gift i ti år med den norske musiker Sissel Kyrkjebø. Bruddet fra hende var særligt svært, har han tidligere fortalt.

Thor Stadil fortalte i 2016 til fyens.dk, at han var med til Eddie Skollers bryllup med Dorrit Elmquist, som var entertainerens fjerde. 

Eddie Skoller efterlader sig fem børn og hustruen Dorrit Elmquist.