Den kendte forretningsmand Christian Arnstedt melder ud på Instagram, at han ikke vil være at finde i den kommende sæson af 'Løvens hule'.

'Kære venner. Jeg har efter svære overvejelser valgt ikke at deltage i den kommende sæson af Løvens Hule. Det har været en kæmpe glæde at være med,' lyder det indledningsvist fra den afgående 'løve'.

Investoren lister to grunde op, der forklarer, hvorfor han ikke længere vil være en del af det populære DR-program. 

'1. Jeg har investeret i mange små virksomheder nu gennem programmet, og det tager meget tid at være der for dem. Jeg har investeret i så mange nu, at jeg ikke føler, at jeg kan tage flere ind og samtidig have tid til de virksomheder, som jeg har investeret i, samt de andre opgaver jeg har i mit arbejde,' skriver han. 

Også familien skal der være med tid til, og det spiller dårligt sammen med at skulle filme programmet. 

'2. Sidste år blev jeg for første gang far for verdens dejligste dreng. Det har ændret mine prioriteter. Jeg vil altid være typen, der arbejder meget, men jeg vil gerne forsøge at være en mest muligt nærværende far for min søn og min familie, og det er for mig ikke foreneligt med at investere i rigtig mange flere små virksomheder, som vil tilføje rigtig mange flere arbejdstimer hver måned, som jeg så ikke kan give til dem.' 

Afslutningsvist skriver Christian Arnstedt, at han nu giver plads til nye investorer i 'Løvens hule'.

'Jeg overlader nu scenen til andre kommende løver og glæder mig til mere familietid. Farvel og tak,' lyder det. 

Christian Arnstedt startede sin karriere som 'løve' i 2019 i programmets sæson fem. 

Hans sidste sæson bliver derfor den seneste sæson 8, der blev sendt i 2023. 

Han overtog pladserne i programmets varme stole sammen med Jacob Risgaard fra investorerne Christian Stadil og Peter Varnøe.