Tv-værten Cecilie Beck er single, men hun er ikke bange for at være alene. 

Hun har heller ikke et behov for at finde en fast mand i sit liv lige nu. 

For, som den 52-årige vært forklarer overfor mediet, så har hun jo 'reproduceret' sig selv, og har ikke på nuværende tidspunkt en mangel på en mand.

Det fortæller hun til ALT for damerne. 

Men det betyder ikke, at hun holder sig langt væk fra intime stunder. 

»Sex kan man altid få, det er nemt. Breaking news: Man behøver ikke at være kærester for at have sex,« fortæller hun til mediet. 

Det skal dog ikke forstås som, at hun aldrig vil finde en kæreste igen. Hun mener nemlig, at parforholdet er vidunderligt, men lige nu passer en pause hende rigtig godt. 

Det behøver nemlig ikke at være ensomt at være single. Hun ringer bare efter en veninde, hvis der skal hygges på sofaen, eller hun skal nyde sin alenetid.

Tv-personligheden har tidligere været gift to gange, senest med journalist Rasmus Tantholdt, som hun blev skilt fra i 2016. Hun er mor til to piger, som hun fik sammen med sin første mand. 

Cecilie Beck har tidligere udtalt sig til Ritzau, om hvordan livet også ændrer sig, når børnene bliver store. Begge piger er nemlig flyttet hjemmefra i dag. 

»Man får mere tid, når man ikke længere har små børn, der hiver en i buksebenene. Det er en helt ny fase, hvor man skal finde andre måder at bruge sig selv på og andre steder at putte al den omsorg, man har lagt ned i det, hen.«