Tidligere direktør for Gasværket Jon Stephensen skal være omverdenschef i Zentropa. Peter Aalbæk jubler over Københavns Teaters fyring af sådan "en kapacitet."

Tidligere direktør for Gasværket Jon Stephensen er som led i Zentropas nye strategiplan ansat som såkaldt omverdenschef i koncernen. Derudover indtræder han i ledelsesgruppen i virksomheden, oplyser Peter Aalbæk Jensen, grundlægger af Zentropa.

Jon Stephensen skal styrke potentialet i Zentropas produktioner over for omverdenen og publikum specielt.

- Jeg er teaterverdenen taknemmelig for at stille denne kapacitet til rådighed for Zentropa på et tidspunkt, hvor firmaet virkelig har brug for det, siger Peter Aalbæk Jensen.

Københavns Teaters bestyrelse fyrede den 20. november Jon Stephensen som direktør for Gasværket. Det skete efter en strid om honoraraflønning, hvor Jon Stephensen modtog penge på sin private konto i forbindelse med billetsalget til musicalen "Elsk mig i nat". Han fik små 170.000 kroner i honorar. Jon Stephensen undskyldte forløbet og håbede til det sidste at få jobbet som direktør tilbage, men Københavns Teaters bestyrelse var ubøjelige.

/ritzau/

Andre læser også