Lyt til artiklen

Butikkerne melder total udsolgt af brætspillet Scrabble.

Online-udgaven af det populære brætspil Scrabble er rasende populær, og Wordfeud-feberen smitter.

Nu er det ikke kun på mobilen, vi vil konkurrere i kryds og tværs, vi vil også dyste på ord på gammeldags facon, og det så meget, at butikkerne melder helt udsolgt af brætspillet.

- Efterhånden som Wordfeud er blevet populært over hele landet, er alle butikker blevet tømt for Scrabble, fortæller Bog & Idés kædekoordinater, Steffen Kjærulff.

- Og der er stadig mange, der gerne vil have spillet, siger han.

De spillelystne danskere må dog vente lidt endnu, før Scrabble atter er at finde på hylderne.

- Den voldsomt stigende efterspørgsel har simpelthen gjort, at produktionen ikke har kunnet følge med, lyder det fra Mathilde Pelle, key account manager hos Mattel, der er leverandør af Scrabble.

Nye spil på hylderne i marts

Mattel lover dog, at det 64 år gamle brætspil atter er at finde i butikkerne igen i midten af marts. Ifølge Steffen Kjærulff har Bog & Idé-kæden købt godt ind, så man ikke løber tør igen lige med det samme.

Mathilde Pelle fra Mattel fortæller, at det ikke kun er i Danmark, at Scrabble har fået comeback, men at efterspørgslen er øget i hele verden.

Online-udgaven Wordfeud findes på dansk, engelsk, spansk, fransk, svensk, norsk og hollandsk. Det er den 28-årige normand Håkon Bertheussen, der i sin fritid har opfundet Wordfeud. Han skulle angiveligt tjene imellem 60.000 og 70.000 kroner i døgnet på spillet.

AF: Sine Bach Jakobsen