Han vil henrette bøsser og utro kvinder. Selvmordsaktioner er en legitim kampform. Og sex udenfor ægteskabet skal straffes med 200 piskeslag.

Bilal Philips er fundamentalistisk islamist, og han er nægtet adgang til Storbritannien og Australien pga. sine ekstreme synspunkter. Men i dag taler han på Nørrebro til unge muslimer.

Dansk Folkeparti vil have ham stoppet ved grænsen. Venstres kultur- og fritidsborgmester i Købehavn vil have ham sendt retur.

Og de Radikales integrationsborgmester i Købehavn vil have ham boykottet.

Men lige meget hjælper det. Integrationsminister Søren Pind (V) mener ikke, han har mulighed for at forhindre Bilal Philips i at besøge Danmark.

I stedet har han opfordret Islamisk Trossamfund til at tage afstand fra Bilal Philips.

Tvetydig


Men Imran Shah, talsmand for Islamisk Trossamfund skriver blot i en mail, at man på intet tidspunkt har opfordret til drab på homoseksuelle.

- Og på intet tidspunkt har Det Islamiske Trossamfund bombet sharia-lovgivning ned over hovedet på folk med laserstyrede bomber. Tværtimod har Søren Pinds regering nu i to krige bombet demokratiet ned i hovedet på civilbefolkningen i Afghanistan og tidligere Irak, skriver Imran Shah.
 
Søren Pind er vred over svaret:

- Det er dybt forstemmende med det tvetydige sprog. Det er det samme, jeg oplever, når talen falder på om sharialov skal indføres i Danmark. Det er et stort spørgsmål, om man kan integreres i Danmark når man har sådanne normer og en sådan kultur, skriver Søren Pind i en sms til B.T.