Det så voldsomt ud, da en motorcykel brød i brand og efterfølgende eksploderede på banegårdspladsen i Aarhus.

Se video af episoden ovenfor.

Heldigvis kom Ingen personer til skade. Ejeren af en gammel Triump Bonneville havde heldigvis åndsnærværelse nok til at holde folk på afstand, da der tirsdag aften gik ild i hans motorcykel.

Pludselig eksploderede tanken med et brag, der sendte stikflammer 10 meter op i luften.

Uheldet skete uden for Lauges på Banegårdspladsen. Herremagasinet må nu have en ny markise. Den blev fortæret af flammer, da benzintanken eksploderede.

Da der gik ild i motorcyklen, sørgede motorcyklens ejer, Peter Nielsen, der bor i Grønnegade i Aarhus, for at holde nysgerrige på afstand.

25 liter benzin

»Jeg havde lige fyldt 25 liter benzin på, og jeg var godt klar over, at tanken på et tidspunkt ville eksplodere,« forklarede han, da branden var slukket.

Ved eksplosionen var varmeudviklingen så kraftig, at gæsterne hos Cafe Stiften på modsatte hjørne kunne mærke den.

Ilden opstod i en af motorcyklens to kaburatorer. Peter Nielsen forsøgte at slukke flammerne men altså uden succes. Først da han - efter at tanken var eksploderet - lånte en ildslukker fra en tililende tilskuer, lykkes det.

»Det er så ærgerligt, jeg havde lige investeret 30.000 kr. på at få lavet motoren. Det er så ærgerligt. Men jeg kan glæde mig over, at ingen kom til skade,« lød det fra en noget rystet motorcykelejer.