Lyt til artiklen
Af Olav Skaaning Andersen og Anders-Peter Landert, chefredaktører, BT

BT er blevet Danmarks største tabloidavis gennem afslørende og overraskende journalistik. Det kan vores læsere rigtig godt lide. Derfor skærper vi fra i dag dækningen af de vigtigste nyheder og satser endnu mere på sport.

Vi er stolte af at kunne præsentere en helt ny avis, der skærer ind til benet. En avis, der på papir, på bt.dk, på mobil.bt.dk og på iPad fortæller væsentlige og dagsorden-sættende nyheder på en underholdende måde. Fra i dag leverer vi mere skarphed, indsigt og nærhed. Nyheder, der ikke spilder din tid. Vi præsenterer vores vigtige nyheder, så man har lyst til at læse dem. Ligegyldig hvor man er. Vi har beholdt det bedste fra det gamle BT, og skruer op for de historier, der interesserer både nye og trofaste læsere.

BT er blevet Danmarks største tabloidavis, fordi vi er gode til nyheder. Fra i dag gør vi os ekstra umage, og lover en særlig BT nyhedsgaranti. Når man går ind på bt.dk eller tjekker sin mobil eller iPad, vil man - udover det normale, hurtige nyhedsoverblik - hver time få en BT Special. BT Special er vores anbefaling af timens mest interessante, unikke historie, som man kun finder hos BT. I avisen vil vi bringe endnu flere unikke nyheder, og så vil vi give de allerede kendte historier en ny, spændende og uddybende vinkel.

Tager man et ekstra kig på BTs nye logo, kan man se, at vi har fjernet de to punktummer. Vi har gjort BT skarpere, mere moderne. Mere markant. Vi fortæller det, der er vigtigst for vores læsere. Det, der bliver talt om i frokostpausen, i skolen eller foran fjernsynet og pc'en om aftenen. Den seneste tid har BT gjort en forskel. Vi har presset vores værste konkurrenter. Ikke kun på nettet og på antallet af solgte aviser, men også når det handler om nyheder og journalistisk dagsorden.

BT har gravet de historier frem, der tales om i Danmark. Vi fandt bombemanden fra Ørstedsparken, da politiet ikke kunne. Vi afslørede, at Helle Thorning-Schmidt havde givet forkerte oplysninger til de danske myndigheder - og at hun uberettiget havde fået skattefradrag. Det var BT, der afslørede de systematiske svindelnumre, der kostede Henriette Kjærs mand, Erik Skov Pedersen, en dom på tre års fængsel. Og det var udelukkende fordi BT holdt ved, at der kom hul på den stinkende politiske sump i Køge, der kostede Henrik Sass Larsen ministerposten. Vi tager vores job som journalister alvorligt, og der er stadig mange historier derude, der venter på at blive gravet ud.

Med BTs relancering har vi et knivskarpt digitalt fokus, så vores læsere kan bruge os, hvor og når de vil på alle tilgængelige platforme. Vi lancerer i dag en iPad-app, som alle abonnenter kan tilgå gratis og som nye læsere kan prøve gratis i en en måned. Vi relancerer et moderniseret og inspirerende bt.dk og m.bt.dk, der på en nem og overskuelig måde giver brugeren de vigtigste nyheder, en hurtig opdatering og det gode nyhedsoverblik.

BT har altid været Danmarks Sportsavis, og den position udbygger vi ved at udvide vores daglige sportssektion til 20 sider hver dag og 24 om mandagen. Vi går en kolossal sportssommer i møde med Giro d´Italia-start i Danmark, EM i fodbold med Morten Olsen & co, Tour de France og De Olympiske Lege i London. BT dækker de store begivenheder på alle tænkelige måder. Med specialmagasiner, særlige apps til Iphone og Ipad, en omfattende live- og nyhedsdækning på sporten.dk og bt.dk - og så selvfølgelig de skarpe nyheder og reportager, analyser og kommentarer i avisen hver dag.

Velkommen til det nye BT