Damiana-Sarah Pastore havde en meget original gastronomisk oplevelse, da hun natten til onsdag blev brødflov og smuttede ud i køkkenet. Her hev hun en pakke Naturli' Hakket ud af køleskabet, som hun havde sikret sig i Netto i løbet af tirsdagen og gav sig til at stege hakkebøffer af produktet, som altså ikke er lavet af oksekød, men udelukkende tomater, soja, svampe og andre vegetabilske ingredienser.

Da hun tog en bid, kastede hun op næsten med det samme.

»Men jeg elsker det. Jeg skal have mere af det,« siger hun alligevel.

Hvordan hænger det sammen?

»Jeg er veganer, men kan faktisk godt lide smagen af kød. Jeg synes det er forkert, at slå dyrene ihjel, så derfor spiser jeg ikke kød,« forklarer hun og fortsætter:

»Men da jeg spiste det, der forventede jeg simpelthen en anden smagsoplevelse. Nok noget i retning af falaffel,« siger hun.

Men plantehakkebøffen smagte overhovedet ikke af falaffel, syntes Damiana-Sarah Pastore.

»Den smagte fuldstændig af kød. Mit hoved kunne simpelthen ikke finde ud af det. Jeg blev forvirret, og så kom jeg til at kaste op, fordi jeg følte, at det var kød. Jeg kom også helt i tvivl, om jeg havde taget en af min kærestes pakker hakket oksekød ved en fejl,« siger hun.

Kastede du vitterligt op eller lavede du bare sådan en 'buuuark-lyd'?

»Jeg kastede simpelthen lidt op i hånden og løb så ud på toilettet og kastede mere op,« siger hun og fortsætter:

»Men det var ikke fordi, at jeg ikke kunne lide smagen. Det snød mig simpelthen på en eller anden måde, som jeg slet ikke havde regnet med.

Så du skal ned og have mere?

»Ja, helt hundrede. Jeg synes, det er et rigtigt godt produkt. Jeg har jo ikke noget imod at spise noget, der smager af kød, når det ikke kommer fra dyr,« siger hun.

Næste gang bliver det dog ikke hakkebøffer, som Damiana-Sarah Pastore vil lave, men sandsynligvis lasagne.