Foto: Kim Haugaard

I dag mærker vi endelig et snert af forår, og det vil vi blive ved med lidt endnu. De kommende dage byder nemlig på tørt vejr med sol og svag vind over hele landet. Og så tegner det til at blive årets varmerekord.

Der er al mulig grund til at nyde vejret i disse dage. Vejrudsigten lover nemlig tørt vejr med masser af sol over hele landet. 

I dag når temperaturerne helt op til 10 grader med svag vind, mens i morgen og tirsdag tegner til at blive endnu lunere med solskin og temperaturer helt op til 13 grader. Og det vil blive årets varmerekord!

- Det ser ud til, at vi de kommende dage vil få de højeste temperaturer i år indtil videre, siger vagthavende ved DMI, Claus Larsen.

Sidste søndag kulminerede forårsvarmen, da man i Sønderborg kunne se termometeret vise 12,3 grader, som er den højeste temperatur, vi har haft her i Danmark i næsten fire måneder. Men den ser altså ud til at blive slået i løbet af de næste par dage. Ifølge DMI er det i landets østlige egne, at man vil opleve de varmeste temperaturer, mens der ved kysten vil være noget køligere. Der ser først ud til at falde nedbør sidst på ugen, hvor temperaturerne samtidig vil dale igen.


 


  

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.