Anne Guldberg Kramer Nielsens kæreste, th, fik overbragt den tragiske nyhed, mens han var på rejse med sine kammerater.
Anne Guldberg Kramer Nielsens kæreste, th, fik overbragt den tragiske nyhed, mens han var på rejse med sine kammerater. Foto: Privat

Kæresten til den 18-årige pige, der er omkommet efter et styrt i Zambia, fik overbragt den tragiske nyhed, mens han var på rejse med kammeraterne.

Den unge kvinde fra Vejle, Anne Guldberg Kramer Nielsen, var på sit livs drømmerejse, da hun gled og styrtede 67 meter ned ved et vandfald i Zambia og døde af sine kvæstelser.

Samtidig var hendes kæreste på en lignende rejse med sine kammerater. Og det var her, han fik overbragt meddelelsen om, at hans 18-årige kæreste Anne Guldberg Kramer Nielsen på tragisk vis var afgået ved døden.

Vibeke Mejer Henriksen

Kæresten er nu på vej hjem fra rejsen for at sige farvel til Anne. Det fremgår af en Facebook-profil til en ven, som kæresten rejste med.

"Efter en uventet drejning paa vores tur, har vi sendt (kærestens navn, red.) hjem til Danmark saa han kan sige farvel til sin kaereste og vores uforglemmelige ven Anne Guldberg Kramer Nielsen. Vi sender de varmeste tanker til vores rejsekammerat, til Annes familie og alle jer der stod Anne naermest !! ".

Anne Guldberg Kramer Nielsen forlod Danmark i fredags sammen med en gruppe unge mennesker og rejseselskabet Adventure.dk.Ifølge programmer skulle den unge kvinde have brugt to måneder på at trekke og tage på safari i Zambia, ligesom hun skulle have set vandfaldet Victoria Falls.

Men alt dette nåede hun ikke.

Den tragiske ulykke skete angiveligt, da hun ville tage et billede af et vandfald, idet hun pludselig gled på de glatte sten og mistede fodfæstet. Hun styrtede 67 meter ned og blev hun erklæret død ved ankomsten til et nærliggende hospital.


SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.