Lyt til artiklen

Susanne Schirmer fik sig noget af et chok, da hun gik sig en tur med sin hund i fredags.

Mens de gik i et rekreativt område ved Nordre Fælledvej, som er et yndet sted for både hundeluftere og børnefamilier lige udenfor Randers by, kunne hun pludselig se et dyr ligge på en markvej - tæt på institutionen Solgården, hvor der er 50 børn tilknyttet.

Læs også:

- Jeg går hen og kigger, og kan se, at der ligger et rådyr, som er blevet bidt i struben. Halsen er rykket ud helt ind til nakkebenet, siger Susanne Schirmer til bt.dk.

Rådyret er stadig varmt og har nervespasmer. Men der var ikke blod at se. Susanne Schirmer går hen til Solgården, hvor hun får fat på en erfaren jæger og en kvinde, som har været på ulvekursus. De bekræfter hendes mistanke.

Læs også:

- De kommer ned og kigger, og de er slet ikke i tvivl om, at det er en ulv, der har bidt. Det kan de se på biddet. De fandt også et ulvespor. Det var så stort, at min labradors forpote kunne være nede i en af tæerne i det aftryk, siger Susanne Schirmer.

Ulveeksperten fortalte hende, at ulven havde slikket blodet op. Og at den stadig måtte være helt tæt på.

- Fy for Søren da. Hvor er den henne nu?, tænkte Susanne Schirmer.

Både et barn fra Solgården og ulveeksperten selv har set en ulv strejfe i området. Siden oplevelsen i fredags har Susanne Schirmer ikke turdet gå tur med Rana efter mørkets frembrud.