ARKIV- -Danskerne pendler længere og længere. Det er godt for arbejdsmarkedet, men skidt for foreningsliv og miljø. (Foto: Morten Germund/Scanpix 2012)
ARKIV- -Danskerne pendler længere og længere. Det er godt for arbejdsmarkedet, men skidt for foreningsliv og miljø. (Foto: Morten Germund/Scanpix 2012) Foto: Morten Germund
Togdriften i hovedstadsområdet kører næsten regelmæssigt igen, efter S-togstrafikken i hele København fredag eftermiddag blev generet af en hel stribe uheld.

Først betød røgudvikling mellem Vesterport station og Hovedbanegården forsinkelser. Røgen drev relativt hurtigt over, men kl. 14:17 oplyste DSB, at der var forsinkelser på S-tog mod Hundige, Køge, Høje Taastrup, Ballerup og Frederikssund på op til 10 minutter.

Togene kørte næsten regelmæssigt igen klokken 15, men inden da måtte alle tog mellem Svanemøllen og Klampenborg indstilles, mens politiet arbejdede på Klampenborg Station af sikkerhedsmæssige årsager, fordi 'civile rendte rundt nede ved sporene' ifølge DSB. Togene begyndte dog at køre igen ved Klampenborg station omkring klokken 15.

En fejl i sikringsanlægget mellem Hellerup og Svanemøllen betød derefter yderligere forsinkelser i S-togstrafikken.

Klokken 15:06 lød var den gal igen, igen:

Der er desværre forsinkelser på S-tog mod Holte, Hillerød Farum og Klampenborg på op til 10 min. Årsagen er en fejl på et S-tog på Vesterport, lød det fra DSB.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.