Den danske komiker Uffe Holms treårige datter, Holly, har vundet alles hjerter på det sociale medie Instagram. Nu er nomineret til en pris.

Over 180.000 følgere ser med hver gang, Uffe Holm lægger videoer op af Holly, der kører på cykel, spiser is eller bare siger noget sjovt med sin overdrevne charme. Den mest sete Instagram-video har i skrivende stund 212.731 visninger på Uffe Holms profil, og det er den første du kan se i videoen herover.

Uffe Holm og Holly har vundet så mange hjerter, at de nu er nomineret til årets Guldtuben.

Det har Uffe Holm og datteren fejret med et billede på Facebook, der på tre timer har nået over 8.000 likes.

'Hold nu kæft mand - nu er der altså en grund til at være fredags kæk! Tak for al jeres fantastiske support, alle jeres søde, skøre og sjove kommentarer,' skriver Uffe Holm til billedet.

Guldtuben er en pris, der gives til de bedste videoer og personer på sociale medier som Facebook, Instagram, YouTube og Snapchat.

I år afholdes Guldtuben i Royal Arena i København 9. september, og der bliver dystet i flere kategorier, som du kan se nederst i artiklen.

Komikeren Magnus Millang, der er kendt fra sketch-showet 'Danish Dynamite' skal vært være vært ved årets show, hvor over 600.000 allerede har stemt om, hvem der skal vinde.

BT talte med Uffe Holm om Holly i maj måned, om hvilke tanker han havde om at gøre hende kendt.

»Det er crazy, hvis man kigger på det. Og folk skriver tit, så der er mega mange kommentarer. De skriver, ’Så er min dag reddet’, og 'Hun gør enhver i godt humør’, og det synes jeg jo bare er skønt. Det er jo heldigvis sådan, at uanset om jeg laver det ene eller det andet, så tænker jeg ikke på, hvad folk mener. De må tænke, hvad de har lyst til,« sagde han dengang:

»Jeg har selvfølgelig tænkt på, at der er nogen ting, man ikke skal sætte på siden, og om der er noget hun ville bliver ked af, men det tror jeg sgu ikke. Hvis hun som 15-årig hader mig, så skal jeg nok ringe. For så har jeg lavet en fejl. Men altså, jeg spørger hende hver gang, om det er okay, at jeg lægger det op, og nogle gange siger hun nej, og så gør jeg det ikke,« sagde han.