Preben Kyhl leverede skilte for 350.000 til WTA-turneringen i Farum, men har ikke kunne inddrive pengene fra Wozniacki-firmaet Nordic Sports Group
Preben Kyhl leverede skilte for 350.000 til WTA-turneringen i Farum, men har ikke kunne inddrive pengene fra Wozniacki-firmaet Nordic Sports Group Foto: Andreas Beck
Navnet Wozniacki klinger ikke positivt i Preben Kyhls ører.

Hans lille firma, som lever af at lave reklamer og skilte ved større sportsbegivenheder, har været nødt at afskrive 350.000 kr. efter at have lavet forretninger med Nordic Sports Group, som stod bag WTA-turneringen i tennis i Farum. Preben Kyhl var ansvarlig for at sætte reklamer og skilte op i 2010 og 2011.

Familien Wozniacki er medejere af selskabet og Caroline Wozniackis bror, Patrik Wozniacki, er aktivt medlem af bestyrelsen. Ifølge Sportspromedia.com sikrede Caroline Wozniacki sig en indtjening på mere end 110 mio. kr. alene i 2011. Wozniackifamiliens selskab er drevet af advokaterne Steen Thomsen, Simon Falbe-Hansen og Mikkel Bækgaard Nissen, som også har en større ejerandel i firmaet.

I dag føler Preben Kyhl sig grundigt snydt af dem alle sammen. Pengene, der skulle have været betalt i juni 2011, modtog han aldrig.

Preben Kyhl kæmper herefter et ondt år med advokatskrivelser frem og tilbage. Netop som parterne skal i retten, går det datterselskab i Nordic Sports Group, som står for tennisturneringen, konkurs. Herefter kan Preben Kyhl kun få penge, hvis der er penge tilbage i firmaet. Og det er tomt. 

- Jeg føler, at de forsøger at snyde mig. I dag føler jeg mig snydt. Og også ydmyget. Mit selskab har jo været lukningstruet på grund af det her, siger Preben Kyhl.

Steen Thomsen afviser snyd.

- Selskabet gik konkurs, fordi der var for stor risiko for, at selskabet kunne ende med større tab, hvis vi fortsatte. Vi havde ikke sikret en titelsponsor og den mulige sponsor ønskede en deadline efter sommerferien. Vi stod for at skulle påtage os en række forpligtigelser, og der var for stor en risiko for, at vi ikke fandt en sponsor. Bestyrelsen mente ikke, at det var forsvarligt at fortsætte, siger Steen Thomsen.

Han forklarer desuden, at Nordic Sports Group ikke var tilfredse med Preben Kyhls arbejde og derfor nægtede at betale.

LÆS HELE HISTORIEN I BT LØRDAG:

- TRAK BETALING I LANGDRAG
- KREDITORER STOD I KØ
- PIOTR HAR GJORT DET FØR
 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.