Torben (tv) og Anders Pedersen kendt fra TV2 programmerne om deres liv som enæggede tvillinger, har haft indbrud i deres fælles hjem.      
Torben (tv) og Anders Pedersen kendt fra TV2 programmerne om deres liv som enæggede tvillinger, har haft indbrud i deres fælles hjem.      

Mens de enæggede tvillinger torsdag aften tonede frem i Go' Aften Danmark på TV2, blev deres fælles hjem udsat for indbrud.

Det skriver tv2.dk

De folkekære tvillinger Anders og Torben er blevet landskendte for både at ligne hinanden på prik men også for at leve næsten identiske liv. De går ens klædt, står op samtidig, og har den samme madpakke med under armen, når de tager på arbejde på den samme fabrik.

Men det var en noget af en trist oplevelse, som tvillingerne var ude for, da de torsdag aften vendte hjem til deres fælles parcelhus i Holstebro, hvor ubudne gæster havde været på spil.

»Det er jo, hvad der sker. Desværre,« siger Torben Pedersen til TV2.

Tvillingerne havde været en tur i København, for at medvirke i TV2 programmet Go' Aften Danmark. Imens havde de ubudne gæster benyttet lejligheden til bryde ind i deres hus, hvor tyvene blandt andet stak afsted med tvillingernes computere, hvor rigtigt mange af deres billeder ellers lå gemt.

»Vi opdagede, at vi havde problemer med at låse vores hoveddør op, men det viste sig så, at det var, fordi den slet ikke var låst. Da vi kom ind i huset, kunne vi se, at terrassedøren var brudt op, og så kunne vi regne ud, at vi havde haft indbrud, fortæller Torben Pedersen til TV2.

 

 

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.