Benedicte Strøm på vej i retten, hvor det trods advarsler fra flere fremtrædende advokater, alligevel blev til en frifindelse, i sagen, hvor den tidligere tv-vært stod anklaget for at have slået sin søster flere gange i ansigtet.
Benedicte Strøm på vej i retten, hvor det trods advarsler fra flere fremtrædende advokater, alligevel blev til en frifindelse, i sagen, hvor den tidligere tv-vært stod anklaget for at have slået sin søster flere gange i ansigtet. Foto: Claus Bech

Hun kunne næsten ikke tro det, da en smilende dommer i Lyngby Ret sagde de forløsende ord.

- Thi kendes for ret, Benedicte Strøm frifindes. Kort efter stod hun omgivet af sine to døtre i et stort varmt fælleskram midt i retslokalet i Lyngby Ret.

Så løb den tidligere tv-vært rundt om sig selv med armene i vejret, og pludselig gik det op for hende, og hun brød grædende sammen i favnen på to fremmødte familiemedlemmer.

Siden 12. maj 2012 har sagen redet den tidligere tv-vært, der i dag har sit eget kommunikationsbureau, som en mare. Men familie-fejden har stået på i flere år.

- Det handler om års chikane. Det er min søster, der har ønsket denne retssag, ikke mig. Det har skadet vores familie, og siden episoden har jeg forsøgt at sælge min andel og flytte væk, men min søster har på alle måder obstrueret det. Det er da i sig selv underligt, når nu hun mener, at jeg er sådan én, der slår på hende, at hun ikke vil have, at jeg flytter, sagde Benedicte Strøm og fortsætter:

- Jeg har taget initiativ til fem mæglingsforsøg, men også det har hun afslået. Det har også haft store omkostninger for mit job, sagde Benedicte Strøm og måtte holde en pause, fordi gråden overvældede hende.

Det eneste vidne, der angiveligt skulle have overværet episoden, var en rumænsk håndværker, der indirekte var årsag til, at opgøret eskalerede. Trods en omfattende eftersøgning var det ikke lykkedes politiet at spore ham, så han kunne indkaldes i sagen.

Læs hele fortællingen om familiefejden i onsdagens BT. Køb e-avisen her.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.