____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Knap 4.000 personer har udtryk sin sorg eller medfølelse på Facebook, efter en 20-årig pige lørdag mistede livet i en højresvingsulykke i det indre København.

Flere end 3.927 har i skrivende stund 'liked' mindesiden 'R.I.P. Alexandra Sisseck', mens godt 178 har 'tændt' et lys på deres private facebook-profil for at mindes den talentfulde springrytter, Alexandra Sisseck.

Læs også: Alexandra blev dræbt i højresvingsulykke: 'Vi har mistet et stort ridetalent'Hun mistede livet, da hun om eftermiddagen kom cyklende af Store Kongensgade mod Kongens Nytorv. På tragisk vis overså en buschauffør i en stor turistbus den unge kvinde, da chaufføren svingede til højre ad Dronningens Tværgade.

Foruden kondolencerne på Facebook har adskillige lagt blomster og tændt små lys for den unge kvinde ved det gadehjørne, hvor hun mistede livet.

Læs også: Kendt vinmands datter dræbt i højresvings-ulykke

Alexandra Sisseck er datter af den verdenskendte vinmand, Peter Sisseck, der står bag vinen Pingus, som er den dyreste vin i Spanien. Alexandra Sisseck studerede til daglig på Københavns Universitet og boede på Østerbro i København. Hun var i rideverden kendt som en dygtig springrytter og i flere år en fast del af det danske ungdomslandshold i ridesporten.

Ulykken lørdag var den syvende højresvingsulykke i dette kalenderår.