Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Mere end 3700 har delt et opslag fra Rema 1000 på Frederiksgade i Aarhus. En ubehøvlet kunde fik en medarbejder til at græde ved kassen, og det var mere end chefen ville finde sig i. Nu har kunden, der blev omtalt i opslaget, henvendt sig i butikken.

»Vi har haft en fantastisk dialog om hændelsen her i vores butik mandag aften. Som kunden skriver i en kommentar i dette opslag, så er der altid to sider af samme sag. Vi har nu snakket sammen i lidt over en time, og lyttet til hinandens oplevelser. Vi havde som bekendt oplevet situationen på to vidt forskellige måder, hvorfra vi befandt os. Det har været en rigtig god samtale, og det var meget tankevækkende, hvordan forskellige situationer kan forstås - eller misforstås,« skriver souschef Daniel Madsen fra Rema 1000 på Frederiksgade i et opslag onsdag aften.

Daniel Madsen, der stod bag det første opslag mandag aften, erkender, at han måske skulle have valgt en anden løsning end at gå til tasterne og skrive om medarbejderens oplevelse med den vrede kunde på Facebook.

»Kunden har beklaget overfor mig, at situationen i butikken eskalerede. Samtidig beklager jeg at jeg som leder ikke fik standset forløbet i tide, og skabt en dialog med ekspedienten og kunden i butikken på stedet, fremfor at ligge det til offentlig skue på facebook. Det var aldrig intentionen af få SÅ stor opmærksomhed som vi fik her,« skriver han.

Optrinnet, der udløste Facebooksoplaget, skete mandag aften ved 19-tiden. En kvindelig kunde ønskede at købe en nedsat vare i butikken, men rabatklistermærket var faldet af, og derfor blev rabatten på varen ikke udløst. Det fik kunden til at råbe af kasseekspedienten.

Med tårerne løbende ned ad kinderne forklarede den 35-årige kvindelige medarbejder, at hun lider af diagnosen ADHD, og at hun derfor nemt bliver stresset. Det hjalp dog ikke på kundens humør, der råbte til medarbejderen, at hun slet ikke kunne forstå, hvorfor hun så arbejder i butikken.

Onsdag har den kvindelig medarbejder det heldigvis bedre. Hendes oplevelse har rørt rigtig mange mennesker på Facebook og støtten er væltet ind, blandt andet på BTs Facebookside. Hendes souschef skriver onsdag, at hun to dage efter episoden er ovenpå igen.

»Hun var desværre ikke med til vores samtale, men hun er glad og ovenpå igen. Hun er også træt af at det udviklede sig på den måde det gjorde,« skriver souschefen på Facebook onsdag aften.

Andre læser også