Chikane og trusler tvinger sognepræst Asser Skude til at forlade sit sogn i Københavns Nordvestkvarter. Asser Skude er nabo til Hells Angels rockerborg og føler sig nu nødsaget til at flytte ud af sit hus og ud af kvarteret.

- Det er ikke særlig morsomt at høre bilalarmen og endnu engang vide, at nu er der sket noget igen. Mine ruder er blevet smadret, jeg har haft en bombe i haven, og nu er min bil blevet smadret for tredje gang, fortæller Asser Skude til DR Nyheder.

Asser Skude er ikke et enestående eksempel. Ulrich Vogel, præst i Tingbjerg nord for København, måtte efter gentagne indbrud og hærværk, forlade sit embede og gå under jorden. Ulrich Vogel har været sygemeldt siden.

Kommunikationsrådgiver Kresten Schultz Jørgensen modtog 89 trusler, da han på sin blog skrev, at han ikke ville være medlem af det samme fitnesscenter som rockeren Brian Sandberg.

Og finansmanden Klaus Riskær måtte undskylde til Brian Sandberg. Han blev sat på plads af HA-rockeren efter at have kaldt Stein Bagger for 'et patetisk vrag'.

Sognepræst Asser Skude har oplevet skyderier i sit område, en bombe i haven, og nu må han så for tredje gang køre sin ødelagte bil på værksted.

- Folk her de tager ikke bare knoglen og ringer til politiet, hvis de ser noget. Det kan man jo ikke leve med. Det er ikke optimalt, siger Asser Skude til DR Nyheder.