Familien opgiver ikke håbet, selvom Jonathan Richters tilstand stadig er kritisk efter en lyn-ulykke

Fodboldspilleren Jonathan Richter fra SAS Liga-klubben FC Nordsjælland er fortsat i livsfare, efter at han mandag blev offer for en tragisk ulykke, da han faldt om med hjertestop, efter at et lyn ramte ham under en træningskamp på Hvidovre Stadion.

Men trods Richters kritiske tilstand, så holder hans forældre og tvillingebroderen Simon Richter fast i håbet om, at han kommer til sig selv igen.

- Han er stadig i live, og det er det vigtigste lige nu, men nogle gange kan livet bare føles så uretfærdigt, siger Jonathan Richters far Haman, da B.T. møder ham i gangen på Hvidovre Hospital.

- Det er så frygteligt for Jonathan. Hele familien er meget kede af det, og vi kan kun håbe på det bedste. Vi beder til og tror på, at han klarer den, siger den triste far.

I løbet af tirsdagen kom familie, venner og flere holdkammerater fra FC Nordsjælland for at besøge Jonathan Richter.

- Han er altid så venlig og altid i godt humør. Det her er en meget trist og helt ubeskrivelig ulykke, siger et kvindeligt familiemedlem, der forsøger at holde modet højt og tilføjede:

'Vi tror på Gud, og vi tror på miraklet. Jonathan skal nok komme igen, og han skal nok blive helt rask og komme til at spille fodbold igen'.