- Farvel TV2 - TAK FOR 18 år!!! Jeg har sagt op og står lige nu i mit atelier og er både glad og vemodig på samme tid. Kunstnerlivet skal fra 1. januar leves fuldt ud og jeg ved at det er den helt rigtige beslutning!

Sådan skriver den kendte og garvede TV2-journalist Trine Panum Kjeldsen på sin Facebook-side sidst på eftermiddagen onsdag.

Trine Panum, som har været godt og grundigt rundt som skærmtrold i flere sammenhænge i sine mange år på TV2, vil nu dyrke sin kunstneriske side, fremgår det.

- Tak til alle mine dygtige engagerede kollegaer. Uden jer havde det ikke været 'det hele værd'. Vi har grinet, kæmpet, slidt sammen og lavet fedt fjernsyn. Nu springer jeg ud - og min orlov (som jeg stadig er på indtil 31. dec.) har vist mig at jeg KAN svømme!, lyder det fra den populære vært, som blandt andet har været en sikker skanse på seermagneterne TV2 Nyhederne og Station 2 Efterlyst.

- Bliv ved med at besøge mig her i galleriet i Bagsværd så jeg ikke ender som en udflippet kunstnersærlig i gummisko og kunstnerklud:))))) stort knus fra Trine, slutter hun den begejstrede hilsen til sine Facebook-venner.