En 46-årig mand, der første juledag blev dræbt sammen med sine forældre i en voldsom trafikulykke på Fyn var alenefar til to drenge på 15 og 17 år. Det fortæller naboer til den dræbte, der boede ganske tæt på ulykkesstedet på den trafikerede Bogensevej nord for Middelfart.

- Det er så forfærdeligt. Han var sådan en sød og rar mand, der gjorde alt for sine børn. De boede hos ham og var hans et og alt, efter han blev skilt fra deres mor, fortæller naboerne, der har kendt den dræbtes familie i 18 år.

Torsdag formiddag besøgte de ulykkesstedet, hvor de ligesom flere andre lagde en blomst og stod tavse og eftertænksomme et øjeblik. Imens susede et hav af biler forbi på den stærkt trafikerede vej i baggrunden.

Ulykken skete netop som mørket var ved at få fat sendt onsdag eftermiddag. Her var den 46-årige og et større julefrokostselskab bestående af familie ude at gå en tur efter en julefrokost i hjemmet. De gik på asfalten i venstre side af vejen , da en 23-årig mand i en sort Ford Fiesta ST indledte en overhaling i samme retning. Han kørte hverken for stærkt eller hasarderet. Alligevel havde han ifølge politiet ingen chance for at undvige eller bremse, inden det var for sent. Den 46-årige og dennes forældre på 72 og 73 år blev ramt og døde næsten på stedet.

Torsdag holder bilen fortsat samme sted som den standsede efter ulykken. Den knuste forrude, en afrevet kofanger og buler i venstre forskærm fortæller alt om den voldsomme og dødbringende ulykke, der for evigt ødelagde en familie første juledag.