Op til en times forsinkelse på togene.

DSB kæmper mod snemængderne i Jylland og på Fyn. Ved Vejle, Herning og Struer samt på svendborgbanen er der store forsinkelser. Det skriver bt.dk.

På strækningen mellem Herning og Struer er der mellem 30 og 60 minutters forsinkelse. Det samme er tilfældet i Vejle, hvor flere passagerer blev nødt til at stige af og skifte tog på grund af sporproblemer.

På Fyn er flere tog blevet aflyst på Svendborgbanen.

- Vi har haft nogle problemer i Jylland med nogle ret vitale sporskifter, hvor de folk, der har arbejdet med at fjerne sne, simpelthen ikke har kunnet følge med, siger trafikinformationschef Tony Bispeskov til bt.dk.

Tidligere søndag regnede DSB ellers ikke med, at det voldsomme snevejr ville få nogen betydning, men den kraftige fygning har gjort livet svært DSBs sporskifte. Tony Bispeskov er dog stadig optimist omkring resten af lillejuleaftensdag.

- Overordnet så går det stadigvæk fint og mere end ni ud af 10 tog kører til tiden. Banedanmarks folk arbejder på højtryk for at frigøre sporskifte, siger Tony Bispeskov.

Han fortæller samtidig, at der er blevet indsat flere togsæt i København, fordi flere danskere har ladet bilen stå hjemme og valgt at tage toget i stedet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.