Alle fra dronning Margrethe til de københavnske hjemløse måtte flygte fra regnen. Egentlig skulle Margrethe have været i Den gamle Have for at overvære repremieren på pantominen 'Tommelise'. Men hun måtte ifølge bt.dk's oplysninger droppe det p.g.a. det voldsomme skybrud.

- Normalt blander jeg mig ikke dronningens private arrangementer. Pantominen står ikke i kalenderen. Men hvis det er rigtigt, at hun måtte udeblive fra repremieren, kan det kun skyldes vejret. Jeg talte med Amalienborg kl. 18. Der var alt fint, siger Hoffets talskvinde Lene Balleby til bt.dk.

Dronningen skulle have deltaget i en middag i Nimb.

vand


Tivoli valgte at lukke Haven p.g.a. de ekstreme vandmasser over København.

- Vi havde egentlig bestilt et par øl, da vi blev bedt om at gå. De sagde, at strømmen var gået. Det er fair nok. Men det virkede lidt underligt, eftesom vi stod midt i en bestilling, siger en gæst til bt.dk. 

- Det er rigtigt, at vi har valgt at lukke Tivoli p.g.a. vandmængderne. Det er en ren sikkerhedsforanstaltning. Hverken gæster eller vi selv har interesse i at Tivoli holder åbent under de forhold, siger pressetalsmand Toben Plank.

Han kan ikke hverken be- eller afkræfte bt.dk's oplysninger om dronningens aflysning.